«Δίπορτο»

Δημοσίευση: 07 Νοε 2013 1:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:44
*ΓΝΩΣΤΕΣ του σκηνικού και των ισορροπιών θέλουν τον Κ. Τζανακούλη να προτιμά την περίπτωση της Ρένας Καραλαριώτου, μεταξύ των δελφίνων που κολυμπούν στο γαλάζιο πέλαγος των ενδιαφερομένων για το δημαρχιακό χρίσμα. Αν τελικά βέβαια, δεν αποφασίσει να είναι ο ίδιος υποψήφιος.
* * *
*Η αντιπεριφερειάρχης δεν μιλά, δημοσίως τουλάχιστον. Γελιούνται όμως όσοι νομίζουν ότι εξακολουθεί να παρακολουθεί ψηλά από το παράθυρό της, κρυμμένη πίσω από την κουρτίνα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κατέβει στην Αγορά-με την αρχαιοελληνική έννοια- και συζητά με παράγοντες, διακριτικά πάντα, για τις εκλογές του Μαΐου. Δεν είναι δα και μακριά. Ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχης ή κυνηγώντας δημαρχιακή υποψηφιότητα; Αυτό δεν διέρρευσε...
- Καλό είναι το «δίπορτο» στο παιχνίδι, σου δίνει πλεονέκτημα, έλεγε Λαρισαίος. Όταν το έχεις όμως. Αν προσπαθείς να το φτιάξεις, ρισκάρεις να χάσεις την παρτίδα ολόκληρη...
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass