Αιωρούμενα

Δημοσίευση: 08 Νοε 2013 1:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:45
* ΣΤΟ πλαίσιο της αντιμετώπισης έκτακτων επεισοδίων από αιωρούμενα σωματίδια («επεισόδια αιθαλομίχλης») μετά και την απόφαση του υπουργού ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη καλούνται οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που διαθέτουν τζάκι ή σόμπα, να προχωρήσουν πάραυτα στην εφαρμογή της απόφασης.
Άμα τη αφίξει της χειμερινής περιόδου, που θα ορισθεί άπαξ με την υπό έκδοση ΚΥΑ, τα τζάκια θα λειτουργούν ανά όροφο, σύμφωνα με τον ψηφισθέντα κανονισμό της πολυκατοικίας (αριθμός οδού, αριθμός ορόφου, αριθμός τέκνων προς θέρμανση κ.λπ.) κατόπιν συνελεύσεως των ενοίκων με πλήρη απαρτία.
Η καύσις των ξύλων (δυο τεμάχια δρυός και ουχί πουρναρίου ανά τρίωρο) ανά διαμέρισμα εντός του ιδίου ορόφου θα γίνεται εναλλάξ ημερησίως προκειμένου να επιτυγχάνεται ομοιόμορφη θερμοκρασία ανά όροφο και οικοδομικό τετράγωνο, με βάση τον προαναφερθέντα κανονισμό (αριθμός οδού, αριθμός ορόφου, αριθμός τέκνων προς θέρμανση κ.λπ.) .
Με αφορμή φήμες σύμφωνα με τις οποίες, πως με την πάροδο της 22ας βραδινής (καθ’ εκάστην) θα πάψουν οι έλεγχοι λόγω παρέλευσης του ωραρίου εργασίας των ελεγκτών και ως εκ τούτου θα αποθρασυνθούν οι ιδιοκτήτες καυσόξυλων (σ.σ. κοινώς θα γίνει ντουμάνι), από το ΥΠΕΚΑ καθίσταται σαφές ότι οι έλεγχοι στους μπουχαρήδες θα γίνονται καθ’ όλο το 24ωρο, εργασίμων και αργιών, πλην εθνικών εορτών!
Β.Κ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass