Ενισχύθηκε!

Δημοσίευση: 14 Νοε 2013 1:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:53
* ... ΚΑΙ όπως το είχαμε προβλέψει μετά τη διπλή εκτέλεση δύο μελών της «Χρυσής Αυγής» η τελευταία πήρε τα πάνω της δημοκοπικά και έφθασε πάλι αισίως το 10,5% παραμένοντας σταθερά τρίτο κόμμα.
Διότι, αυτός είναι το τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η κοινή γνώμη.
Μία δολοφονία έριξε-όχι βεβαίως στο αναμενόμενο από πολλούς τα ποσοστά της και αποτέλεσε την αφορμή να ξεκινήσει το... ξήλωμά της νομικά και πολιτικά και μία δεύτερη διπλή δολοφονία σε διάστημα λίγων εβδομάδων, την επανέφερε εκεί που ήταν πριν.
Συμπέρασμα; Η «ΧΑ» δεν πρόκειται να «αφανιστεί» τόσο εύκολα όσο μερικοί ήλπιζαν και σίγουρα όχι πριν βρεθεί μία αντίστοιχη λύση «έκφρασης» των πολιτών απέναντι στη γενική πολιτική ανεπάρκεια.
Τι έδειξε λοιπόν η δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα «Το Ποντίκι»; Μικρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,5% έναντι της ΝΔ και ενισχυμένα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που φιγουράρει στην τρίτη θέση με 10,5%.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 22% έναντι 21,5% της ΝΔ. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 10,5%, ΠΑΣΟΚ με 6,5%, ΚΚΕ με 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 4,5% και η ΔΗΜΑΡ στο 3%.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass