Μήνυμα

Δημοσίευση: 30 Νοε 2013 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:12
* ΤΙ να εννοούσε όσον αφορά στα σχέδιά του ο Κώστας Τζανακούλης λέγοντας προχθές στη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ:
«Έχουμε μια σειρά από προβλήματα που προέκυψαν (μετά τον «Καλλικράτη») και πρέπει να λυθούν και με προσωπικό και οικονομικά. Πράγματι, στις συζητήσεις που κάνουμε τον τελευταίο καιρό με τα επιτελεία των συναρμόδιων υπουργείων αυτό τονίζουμε και γι’ αυτό θέλουμε τη συμμετοχή και συμπαράσταση όλων.
Το ξέρετε πάρα πολύ καλά, το να λέμε ότι φθάσαμε σε οριακό σημείο, ότι δεν ανταποκρίνονται αυτά τα οικονομικά πουθενά, ότι έτσι κι αλλιώς... Βασανιζόμαστε...».
* * *
* ΚΙ εδώ είναι το «ζουμί»: «Για να είμαστε ειλικρινείς, να μην κρυβόμαστε, όσοι τουλάχιστον σκοπεύουν κι έχουν ανακοινώσει κι επίσημα ότι θα είναι ξανά υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές, πρέπει να το σκεφτούν πάρα πολύ καλά σε ποια κατάσταση είμαστε. Γιατί ο κόσμος δεν θα μας συγχωρήσει ολιγωρία, όπως και δεν μας συγχωρεί».
* * *
* «ΠΡΟΣΕΞΤΕ σε ποιο πρόσωπο μιλά», σχολίασε δήμαρχος που τον άκουσε, ενώ κάποιος άλλος ερμήνευσε αλλιώς την αναφορά αυτή του Κ. Τζανακούλη: «δεν εννοεί τον εαυτό του αφού ούτως ή άλλως δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την υποψηφιότητά του. Σ’ αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν τώρα για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση απευθύνεται το μήνυμα».
ΜΑΚ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass