Για τη φωτογραφία!

Δημοσίευση: 30 Νοε 2013 22:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:14
* «ΚΑΒΓΑΣ» μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας για το ποιος έπραξε τι στη Λεωφόρο Καραμανλή και σε τι ποσοστό συνέβαλε στην ένταξή της στο ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση του έργου αστικοποίησής της...
Αλίμονο! Ακόμη και σήμερα οι πολιτικοί μας επιμένουν να πολιτεύονται με τη λογική του «κατόπιν ενεργειών μου», χωρίς να αντιλαμβάνονται πόσο έχουν κουράσει την κοινωνία με τις φανφάρες και τις μεγαλοστομίες τους.
Ε, λοιπόν θα τους λέγαμε ότι το να πανηγυρίζουν -προσέξτε: για την ένταξη και όχι για την κατασκευή του έργου-, αποτελεί προσβολή στη νοημοσύνη μας, ειδικά μάλιστα όταν:
- ο Δήμος παραδέχεται ότι το «κυνηγάει» εδώ και 15 χρόνια. Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα απαιτούνταν τόσα χρόνια για να μπει ένα τέτοιο έργο στην αφετηρία κατασκευής του;
- μιλάμε μάλιστα για ένα μόλις χιλιόμετρο του δρόμου αυτού: από τη διασταύρωση του 303 ΠΕΒ έως την αερογέφυρα της οδού Βόλου. Μένουν σχεδόν άλλα τρία χιλιόμετρα που επιβάλλεται να αστικοποιηθούν κατά τον ίδιο τρόπο. Ποιος ξέρει πόσες δεκαετίες θα περάσουν ακόμη...
Θα συμφωνήσουμε πάντως με την επισήμανση – «καρφί» του Δήμου, πως «όταν το ΚΠΣ ή το ΕΣΠΑ το χειρίζονταν οι γ.γ. της Περιφέρειας, όταν ενέτασσαν, παρέδιδαν ή υλοποιούσαν έργα το έκαναν χωρίς φανφάρες και δημοσιότητα».
Μόνο που η παραδοχή αυτή αφορά και το δήμο Λαρισαίων.
Διότι, δεν μπορεί ο δήμαρχος να καλεί σε συνέντευξη Τύπου για να δώσει απαντήσεις σε όσα του καταμαρτυρούν, αλλά τελικά ...να μην απαντά σε τίποτε και για τίποτε.
Θα μπορούσε να εκδώσει μια ανακοίνωση. Ενώ τώρα κάλλιστα μπορούν να του προσάψουν όσα εκείνος επιρρίπτει σε άλλους: ότι κάλεσε σε συνέντευξη για τη φωτογραφία!
Δ. Χατζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass