Και ζαρζαβατικά...

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2013 1:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:19
* ΠΑΕΙ το σπανάκι, πάν’ τα κρεμμύδια, πάν’ και τα παζιά... Ό,τι της εποχής είχε φυτεμένο ο Λαρισαίος στον μπαχτσεδάκο του στον Δημοτικό Λαχανόκηπο, πάει του το άρπαξαν οι κλέφτες. Δεν του άφησαν τίποτα πάλι. Ζορίστηκε πολύ, τόσο κόπο έκανε. Κι ήταν η τρίτη φορά που τον κλέβουν φέτος.
Κλέφτες μικροποσοτήτων ζαρζαβατικών; Κι όμως, προέκυψε κι αυτό το φρούτο. Κι είναι λέει συχνό φαινόμενο στον Δημοτικό Λαχανόκηπο. Φυσικά την πληρώνουν οι μερακλήδες, εκείνοι που σκύβουν στο χώμα, δουλεύουν και παράγουν.
Έχουν μπει, εκ των ενόντων και φύλακες σε βάρδιες για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Αλλά... Δύσκολο να εντοπιστεί εκείνος που βγαίνει με την τσάντα φορτωμένη, αν μάζεψε από το δικό του περιβόλι ή απ’ του γείτονα. Να βάλει μήπως κάμερες ο Δήμος; Μπα...
Απλώς ο κόσμος έχει πια τα μάτια του ανοιχτά. Κι αλίμονο σ’ εκείνον που θα συλληφθεί επ’ αυτοφώρω. Έχει αγριέψει η κατάσταση. Θα του φορτώσουν κι όλα τα υπόλοιπα κρούσματα...
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass