Δημοκρατικά

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2013 1:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:19
* ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ και συμμετοχικές διαδικασίες για την ανάδειξη του «γαλάζιου» υποψήφιου δημάρχου στον Δήμο Κιλελέρ, θέλει ο Γιώργος Λαδόπουλος, ο οποίος δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για το θέμα, διότι θεωρεί ότι μόνον με τη νομιμοποίηση ευρείας βάσης ο υποψήφιος δήμαρχος θα έχει το «οπλοστάσιο» να κερδίσει τον Δήμο.
Και όταν λέει «δημοκρατικές και συμμετοχικές» εννοεί να μαζευτούν τα μέλη των δυο συνδυασμών, Χονδρονάσιου και Κοκκινούλη, που όλοι μαζί είναι γύρω στους 250 και ψηφίζοντας να αποφασίσουν «ποιος» θέλουν να είναι ο υποψήφιος δήμαρχος, ανάμεσα σε αυτούς που θα εκδηλώσουν και επισήμως ενδιαφέρον οι οποίοι θα παρουσιάσουν και την προεκλογική τους «πλατφόρμα».
Η αρχική σκέψη ήταν ανάμεσα σε αυτούς που το συζητούν και είναι κυρίως οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι των δυο και επιπλέον οι Θ. Νασιακόπουλος και Κ. Χαντζηκωνσταντίνου που επίσης ενδιαφέρονται για το θέμα «υποψήφιος δήμαρχος», αυτό να γίνει μεταξύ των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων των δυο συνδυασμών. Αλλά, απορρίφθηκε και το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα γιατί και για την πρόταση Λαδόπουλου υπάρχουν ενστάσεις, καθώς κάποιοι θεωρούν ότι δεν διασφαλίζεται απαραίτητα έτσι η αναλογικότητα και εν τέλει η «αντικειμενικότητα» του όποιου εκλογικού αποτελέσματος.
Πάντως η διαφορά στον Δήμο Κιλελέρ όσον αφορά στο θέμα «προσδιορισμού» του κατάλληλου γαλάζιου υποψήφιου, σε σχέση με άλλους Δήμους, είναι ότι τουλάχιστον εκεί βρίσκονται, τα λένε, το «παλεύουν» που λέγαμε και χθες. Ενώ σε άλλους Δήμους του νομού στους οποίους έχασε η ΝΔ στις περασμένες εκλογές δεν υπάρχει καν επαφή.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass