Αλλαγές

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2013 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:23
* ΗΡΘΕ ο καιρός για αλλαγή των τριών θεματικών αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης είχε δεσμευτεί και είχε αναλόγως δεσμεύσει και τους θεματικούς περιφερειάρχες ότι η θητεία τους θα είναι... ορισμένου χρόνου και θα υπάρξει παράδοση σκυτάλης...
Και πάλι βέβαια, ο Κώστας Αγοραστός έχει μπροστά του ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, διότι... ποιον να πάρει και ποιον ν’ αφήσει, που λέει ο λόγος. Καθότι, όπως και να το φέρει το πράγμα και πάλι κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι. Και όταν λέμε «κάποιοι» δεν αφορά μόνον περιφερειακούς συμβούλους αλλά και νομούς από τη στιγμή που οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες είναι τρεις και οι νομοί τέσσερις. Οπότε αναγκαστικά, κάποιος θα μείνει απ’ έξω. Και αν λάβουμε υπόψη ότι κατά πάσα πιθανότητα ο της Μαγνησίας θεματικός αντιπεριφερειάρχης θα παραμείνει, αφού εκτελεί χρέη «χωρικού» αντιπεριφερειάρχη και δεν μπορεί να αλλάζει κάθε τρεις και δύο, τότε μένουν για αλλαγή δύο: της Λάρισας και των Τρικάλων. Και επειδή και η Καρδίτσα θέλει έναν και τα Τρίκαλα πιέζουν να εξακολουθήσει να υπάρχει και θεματικός αντιπεριφερειάρχης ενόψει δημοτικών εκλογών και επειδή η Λάρισα πρέπει σίγουρα να έχει έναν, διότι είναι ο μεγαλύτερο νομός και συνεπώς η μεγαλύτερη «πηγή» ψήφων και επειδή, όλα μαζί δεν γίνονται, υπάρχει ένα θέμα, το οποίο πάντως θα επιλυθεί τις επόμενες ημέρες.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass