Δεν τους ενημερώνει;

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2013 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:33
* «ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ τα πολιτικά κίνητρα της αντίδρασης της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» με την αποχώρηση των μελών της στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συζήτηση για τον ΔΟΠΑΕΛ, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε τα πραγματικά κίνητρα», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του Δήμου, με αφορμή χθεσινό σχολιασμό του συμβάντος. «Δεν είναι δυνατόν να διαμαρτύρονται για ελλιπή ενημέρωση, από τη στιγμή που συμμετέχουν με εκπρόσωπο της παράταξης στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΕΛ, στο οποίο άλλωστε συζητήθηκαν ενώπιόν του και με την ενεργό συμμετοχή του, όλα τα θέματα του Οργανισμού. Ο εκπρόσωπος της παράταξης στον ΔΟΠΑΕΛ ήταν ενήμερος για όλα τα ζητήματα, είχε στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία και γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες. Αν δεν ενημερώνει την παράταξή του, είναι εσωτερικό θέμα και δεν θα ασχοληθούμε. Δεν μπορούμε όμως να ανεχτούμε «καταγγελίες» όταν είναι γνωστά τα θέματα και πολύ περισσότερο επείγουσες οι περιστάσεις». (Οπότε ο Γ. Σούλτης, που είχε σηκώσει το θέμα μη πρόσκλησης της αντιπολίτευσης στην παράδοση-παραλαβή για το κλείσιμο του Οργανισμού, έχει τον λόγο. Μέχρι και με εισαγγελέα τους είχε απειλήσει αλλά δεν «μάσησαν»).
* * *
* ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ μια εντύπωση πάντως, ότι δεν υπήρξε συντονισμός Γ. Σούλτη και Απ. Καλογιάννη στο συγκεκριμένο θέμα. Ο μεν πρώτος αποχώρησε μαζί με την παράταξή του διαμαρτυρόμενος, ο δε δεύτερος παρέμεινε στο δημοτικό συμβούλιο ψηφίζοντας παρών. Ίσως επειδή είχε καθυστερήσει να προσέλθει, δεν είχε παρακολουθήσει τα διαμειφθέντα νωρίτερα, δεν είχε εμπλακεί στην αντιπαράθεση. Ίσως επειδή δεν υπάρχει και εξέλιξη στην υπόθεση της συνεργασίας...
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass