Νύφη Πουρναρίου

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2015 8:01

*«ΔΕΝ κάνω τίποτα αν δεν συμβουλευθώ προηγουμένως τον σύζυγό μου. Ίσως να μην υιοθετήσω την άποψή του, οπωσδήποτε όμως θα την ακούσω. Εμπιστεύομαι την κρίση του». Κατά κάποιον τρόπο έχει κι η Λάρισα θέση στο υπουργικό συμβούλιο. Της Θεοδώρας Τζάκρη οι προεκτεθείσες φράσεις. Κι η νέα υπουργός Βιομηχανίας είναι νύφη στο Πουρνάρι Συκουρίου. Εκεί γεννήθηκε το 1967 ο άντρας της, ο Γιάννης Πατσιάς, χημικός μηχανικός στο ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γεωπονική και τα γεωργικά φάρμακα, στέλεχος στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος Πέλλας.

***

*Η σαρανταπεντάχρονη δικηγόρος γνωρίστηκε με τον Λαρισαίο στη Θεσσαλονίκη, ζουν στα Γιαννιτσά, έχουν μια κόρη, τους πάντρεψε ο Μιχάλης Καρατέγος. Ο πεθερός της υπουργού, ο Ρίζος Πατσιάς έχει αποβιώσει, η πεθερά της όμως η κυρία Χριστίνα ζει πάντα στο Πουρνάρι.

Σημειωτέον ότι η Θεοδώρα Τζάκρη, που είχε ξεκινήσει από πολύ νέα ως νομαρχιακή σύμβουλος και αντινομάρχης, εκλέχθηκε βουλευτής Πέλλας το 2004 με το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ. Επανεκλεγείσα και το 2007 και το 2009 και το ΄12, διετέλεσε και μέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου, είχε διαγραφεί από τον Ε. Βενιζέλο το 2013 καθώς είχε υπερψηφίσει την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ. Βουλευτής του οποίου, πάντοτε στην Πέλλα, εκλέχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και στις πρόσφατες εκλογές ξανά. 

Ζ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass