Δίωρους αποκλεισμούς της εθνικής αποφάσισαν οι αγρότες

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2016 11:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Ιαν 2016 18:17

Στην υιοθέτηση ενός κοινού διεκδικητικού πλαισίου που θα αφορά στο ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των αγροτών των 30-όπως τελικά καταμετρήθηκαν- μπλόκων από όλη την χώρα, που μετείχαν σήμερα στην σύσκεψη των Τεμπών, όπως ανακοινώσε μετά την ολοκλήρωση της, ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Τεμπών κ Βαγγέλης Παπαγιαννούλης.

Προς την κατεύθυνση αυτή και επειδή ακόμη και σήμερα συνεχίζεται η δημιουργία μπλόκων σε διάφορες περιοχές, ορίστηκε και νέα συνάντηση των εκπροσώπων όλων των μπλόκων την ερχόμενη Τρίτη 26 του μηνός στις 12 μ στην Θεσσαλονίκη και μέχρι τότε, όπως ανέφερε, δεν τίθεται θέμα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος

εξέφρασε την πρόθεση να τους συναντήσει.

Στην συνάντηση της Θεσσαλονίκης αναμένεται να οριστεί και η αντιπροσωπεία η οποία και θα λάβει μέρος στην συνάντηση με τον Α Τσίπρα.

Παράλληλα, σκληραίνοντας την στάση τους αποφάσισαν αύριο Κυριακή και την Δευτέρα, να εντείνουν τους αποκλεισμούς της ΠΑΘΕ με τετράωρο αποκλεισμό ημερησίως, από τις 12μ μέχρι της 2 μμ αλλά και από τις 7 μέχρι τις 9μμ.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της σημερινής συγκέντρωσης, κτηνοτρόφοι της Θεσσαλία έχυσαν γάλα στους δρόμους ενώ άναψαν φωτιά σε δέματα ζωοτροφών. Επίσης αιρετοί και εκπρόσωποι φορέων που βρέθηκαν σήμερα στα Τέμπη εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στις κινητοποιήσεις των αγροτων. Πριν από λίγη ώρα και αφού ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των εκπροσώπων μπλόκων των αγροτών  αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass