ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Τη συνάντηση Τσίπρα – αγροτών περιμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2016 0:04

Τις σημερινές αποφάσεις των αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα, για το αν και με ποιο πλαίσιο αιτημάτων θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, περιμένουν και στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Με το σκεπτικό ότι μια ενδεχόμενη συνάντηση είναι ικανή να αποφορτίσει την κατάσταση, τα τοπικά στελέχη αναμένουν τον καθορισμό του προγράμματος της επικείμενης επίσκεψης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, στη Λάρισα, μια επίσκεψη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.

Θέμα συζήτησης ήταν εν τω μεταξύ και χθες η επεισοδιακή επίσκεψη του βουλευτή Λάρισας Νίκου Παπαδόπουλου, το περασμένο Σάββατο στο μπλόκο της Νίκαιας, που κράτησε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Πέτρο Παπαγεωργίου, που συνόδευε τον κ. Παπαδόπουλο στην επίσκεψη, μαζί με το μέλος της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ, Βασίλη Μακατό, η επίσκεψη αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη του Αγροτικού Τμήματος του οργάνου, όπου τα κομματικά στελέχη εξέφρασαν τους προβληματισμούς και τις απορίες τους για τις αποφάσεις της κυβέρνησης, ενώ δόθηκαν και οι απαραίτητες διευκρινίσεις από τον παριστάμενο βουλευτή.

Ο κ. Παπαγεωργίου επισημαίνει ότι ήταν συνειδητή επιλογή η επίσκεψη στο μπλόκο της Νίκαιας, καθώς έχει αποδείξει διαχρονικά ότι εκπροσωπεί τα συμφέροντα της μικρομεσαίας αγροτιάς και εκφράζει σοβαρό πολιτικό λόγο.

Είναι παράλληλα δεδομένο ότι τα αυξημένα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ του αγροτικού κόσμου στις τρεις περσινές εκλογικές αναμετρήσεις, αφορούσαν σε μικρομεσαίους εκπροσώπους του κλάδου.

Ο κ. Παπαγεωργίου τονίζει πως οι εκπρόσωποι του μπλόκου των Τεμπών παρουσιάζουν μια επαμφοτερίζουσα στάση ως προς το αν πρέπει ή όχι να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό και υπενθυμίζει την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην επετειακή συγκέντρωση στο Τάε Κβο Ντο ότι κάποιοι από τους αγροτοσυνδικαλιστές είχαν δώσει αγώνα υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του περασμένου καλοκαιριού.

ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης, πρώτου και δεύτερου βαθμού, καθώς και οι προτάσεις της κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του Καλλικράτη, θα συζητηθούν στο πλαίσιο της πανθεσσαλικής σύσκεψης που διοργανώνει το τμήμα αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ το προσεχές Σάββατο 30 Ιανουαρίου, παρουσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, συντονιστή του τμήματος αυτοδιοίκησης, Θοδωρή Γκοτσόπουλου και του υπεύθυνου των οργανώσεων Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, επίσης μέλους της Κ.Ε., Ζήση Καπράνα.

Η σύσκεψη θα ξεκινήσει σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Μετροπόλ» στις 10 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι, όποτε θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μενέλαος Κατσαμπέλας 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass