Στο μπλόκο της Νίκαιας το Συνδικάτο ΟΤΑ ν. Λάρισας

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2016 12:28

Το ΔΣ μαζί με εργαζόμενους του Συνδικάτου ΟΤΑ ν. Λάρισας σήμερα το απόγευμα θα επισκεφθεί το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια και θα παραδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους αγρότες.

Όπως σημειώνεται στο ψήφισμα «η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου εργαζομένων ΟΤΑ νομού Λάρισας, με ομόφωνη απόφαση εκφράζουμε την αλληλεγγύη και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των μικρομεσαίων και φτωχών αγροτών.

Η συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας με τη στήριξη του αγώνα και του πλαισίου των αιτημάτων σας, δεν έχει καμία σχέση με τα ψεύτικα "τα λόγια συμπάθειας και κατανόησης" που ακούμε και σήμερα αλλά όπως και παλιότερα, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα «παπαγαλάκια της». Λάσπη, απειλές από τη μία και εκκλήσεις για διάλογο από την άλλη που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση στην τακτική της απέναντι στη μαχόμενη μικρομεσαία αγροτιά που αγωνίζεται στα μπλόκα για την επιβίωση.

Δίνουμε τη μάχη από το ίδιο μετερίζι του αγώνα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Διοίκηση, με τους εργαζόμενους και ανέργους όλων των κλάδων, με τους μικρομεσαίους και φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και του χωριού, τους επιστήμονες, τη νεολαία, απαιτώντας να πάρει πίσω τώρα το Νόμο-Λαιμητόμο η Κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό που σχεδιάζει να φέρει στη Βουλή. Δίνουμε τη μάχη για την ανατροπή αυτής της άγριας αντιλαϊκής πολιτικής.

Είμαστε σήμερα ξανά στο δρόμο και θα είμαστε κάθε μέρα. Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς φτώχεια,   μνημόνια και αφεντικά.

Οφείλουμε να σημαδέψουμε τον πραγματικό αντίπαλο.

Να πληρώσει η πλουτοκρατία, η μεγαλοεργοδοσία. Αυτοί που κατέκλεψαν τα ταμεία, αυτοί που ευθύνονται για την κρίση, την ανεργία, τα άθλια μεροκάματα, την ανασφάλιστη δουλειά, την φτώχεια. Να πληρώσουν αυτοί που οι κυβέρνηση θεωρεί ότι έχουν «υπεύθυνη» στάση, δηλαδή οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλοξενοδόχοι, οι μεγαλέμποροι. Αρκετά ματώσαμε για τα κέρδη τους.

Απαιτούμε κοινωνική ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Διαλυουν την ασφαλιση τσακιζουν τη ζωη μας, βγαινουμε στο δρομο, παρτε πισω το νομο λαιμητομο» καταλήγει το ψήφισμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass