ToΔώτιον Πεδίο ενεργά δίπλα στους αγρότες και κτηνοτρόφους

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2016 18:56

 

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

 

To «Δώτιον Πεδίο», η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δή­μου Αγιάς, συμμετέχοντας ενεργά, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του, «στον δίκαιο αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων, έχει συνεχή παρου­σία στα μπλόκα των Τε­μπών και του Γερακαρίου».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνει «Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου συ­νήλθε έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης, στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε. στην Αθήνα, υπό την προεδρία του κ. Γ. Πατούλη, για να συζητηθούν τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το ασφαλιστικό και τη φορολογία των αγροτών και κτηνοτρό­φων. Από τον Δήμο Αγιάς και το “Δώτιον Πεδίο” παρέστησαν ο κ. Αντίγονος Βατζιάς, δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Αγρο­τικής Ανάπτυξης Κ.Ε.Δ.Ε., ο κ. Θωμάς Σιμούλης, δημοτικός σύμ­βουλος και μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγιάς «Ο Κίσσαβος», και ο κ. Αλέξανδρος Δαλαμάγκας, πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αμυ­γδαλής Αγιάς και εκπρόσωπος του μπλόκου Τεμπών.

Εκτός των βασικών αιτημάτων, τέθηκε το ζήτημα του εμπάργκο Ρωσίας, που πλήττει σφόδρα τους δενδροκαλλιεργητές του Δήμου μας (μήλο-κεράσι-ακτινίδιο κτλ.), καθώς και με επισήμανση του κ. Σιμούλη το ζήτημα του εργόσημου.

Επίσης, αναγνώστηκε η θέση των παράκτιων αλιέων του Ν. Λάρι­σας, που συμπίπτει με τους αλιείς όλης της επικράτειας, ότι εναρμονίζο­νται πλήρως με τη θέση των αγροτών-κτηνοτρόφων και θίγονται άμεσα από το επίμαχο νομοσχέδιο. Το κείμενο υπογράφει ο πρόεδρος του Αλι­ευτικού Συλλόγου Λάρισας «Άγιος Νικόλαος» κ. Ιωάννης Αλβανός και κοινοποιεί ο δημοτικός σύμβουλος του “Δώτιον Πεδίον” κ. Αθανάσιος Ι. Ολύμπιος.

Οι παρεμβάσεις και οι θέσεις μας λήφθηκαν σοβαρά υπόψη από την Επιτροπή και τον πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γ. Πατούλη και συμπερι­λήφθησαν στο ψήφισμα που υιοθέτησε και θα δώσει η Κ.Ε.Δ.Ε. στο υπουργείο σε ένδειξη συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα και τις κι­νη­τοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass