ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Στήριξη Σαρχώση σε πληγέντες παραγωγούς

Δημοσίευση: 07 Απρ 2016 0:22

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Το ζήτημα της μεγάλης, όπως εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, καταστροφής σε αμπέλια και δενδρώδεις καλλιέργειες από τον παγετό της 26ης Μαρτίου 2016, έθεσαν με επίσκεψή τους εκπρόσωποι των αγροτών του Δήμου Τυρνάβου, τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση και του έθεσαν το μέγεθος της καταστροφής η οποία μέρα με τη μέρα και με την άνοδο των θερμοκρασιών γίνεται ακόμα πιο εμφανής.

Οι εκπρόσωποι των πληγέντων παραγωγών σε συνεννόηση με τον κ. Σαρχώση ζήτησαν συνάντηση με τον διευθυντή του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας κ. Μιχάλη Λιόντο, ο οποίος μαζί με τα στελέχη του ΕΛΓΑ επισκέφθηκαν αμέσως τόσο τις πληγείσες περιοχές στο Δήμο Τυρνάβου όσο και τις περιοχές Συκουρίου του Δήμου Τεμπών.

Επίσης στο ίδιο πλαίσιο δράσης θα γίνει επίσκεψη στην Αθήνα και στον ίδιο τον πρόεδρο του Οργανισμού.

Μετά το τέλος της συνάντησης μιλώντας στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης εξέφρασε τη θλίψη για τα πολλά χρόνια που περιοχές του Δήμου Τυρνάβου, αυτή την περίοδο και ειδικά αμπέλια και δενδρώδεις καλλιέργειες, καταστρέφονται. Και ο κ. Σαρχώσης κατέληξε: «Ο Δήμος Τυρνάβου στέκει έμπρακτα αρωγός και συμπαραστάτης στα προβλήματα των αγροτών. Για το λόγο αυτό θα είμαστε κοντά τους σε όλες τις κινήσεις που θα κάνουν ώστε να πετύχουμε δίκαιες και γρήγορες αποζημιώσεις».

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δένδρων, Πλατανουλίων, Αγίας Σοφίας κ. Χρήστος Τασιούλας, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Λυγαριάς κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος και ο εκπρόσωπος του ΑΣΕΠΟΠ κ. Γιάννης Χαλιβέρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass