Ρ. ΜΑΡΟΥΔΑΣ

Στηρίξτε το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2015 22:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:40

«Οργή και απόγνωση επικρατεί σε αγρότες και κτηνοτρόφους, καθώς παραμένουν απλήρωτοι και από τους εμπόρους, αλλά και από ενισχύσεις και επιστροφές, με αποτέλεσμα να μένουν χωρίς εισόδημα και να μην μπορούν να τα "βγάλουν πέρα" με τις υποχρεώσεις τους».

Αυτά υποστηρίζει, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Ρίζος Μαρούδας και καλεί τους ψηφοφόρους «να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, γιατί ένα δυνατό ΚΚΕ την επόμενη μέρα θα μπορέσει πιο αποτελεσματικά να οργανώσει την πάλη του λαού, ώστε να αποτρέψουμε τα χειρότερα».

Σχετικά με τις ελλιπείς πληρωμές ο κ. Μαρούδας τονίζει τα εξής: «Στους μισούς περίπου αγρότες οφείλεται η επιστροφή ΦΠΑ για το 2013 που θα έπρεπε να δοθεί από την άνοιξη 2014 και ήδη φτάσαμε στο 2015. Υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες προς τους δικαιούχους για τα προγράμματα της νιτρορύπανσης και της βιολογικής καλλιέργειας. Οι κτηνοτρόφοι παίρνουν αισθητά μειωμένες εξισωτικές αποζημιώσεις ενώ σε κάποιους δεν έχουν δοθεί καθόλου ή έχουν δοθεί ψίχουλα. Δεν έχει αποδοθεί σε αγρότες και κτηνοτρόφους η επιστροφή του φόρου πετρελαίου. Είτε με κυβέρνηση με κορμό την ΝΔ, είτε με κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι θα βιώσουν τη νέα ΚΑΠ που μειώνει τις ενισχύσεις τουλάχιστον κατά 45% και θα πληρώνουν βαρύτατο φόρο με συντελεστή 13% από το πρώτο ευρώ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass