Ξεχρέωσαν τα Διαδημοτικά Σφαγεία Τυρνάβου

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2015 20:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:45

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα  Τσόλα

Σε καλό δρόμο τα Διαδημοτικά Σφαγεία Τυρνάβου – Λάρισας και σε ότι αφορά τα οικονομικά μεγέθη. Ήδη  με την ολοκλήρωση της περιόδου των γιορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς  το οικονομικό όφελος για την επιχείρηση ήταν  θετικό, ενώ παράλληλα δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα  στα οφέλη που έπρεπε να αποκομίσουν οι κτηνοτρόφοι και οι καταναλωτές. Σε ότι  αφορά τη βιωσιμότητα αυτή έχει εξασφαλιστεί χάρη σωστή διαχείριση της διοίκησης  των Διαδημοτικών Σφαγείων. Αυτό φαίνεται  και από το γεγονός ότι νωρίτερα από την συμφωνηθείσα προθεσμία εξοφλήθηκε το χρέος της διαδημοτικής επιχείρησης, προς τον εργολάβο που είχε αναλάβει το έργο αναβάθμισης  τους  και είχε μείνει απλήρωτος με αποτέλεσμα να διεκδικήσει δικαστικώς τα χρήματα, εμπλέκοντας στη διαμάχη ακόμη και τον τότε πρόεδρο της επιχείρησης, που με την ιδιότητα αυτή  είχε υπογράψει τη σχετική επιταγή με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμη και η προσωπική του περιουσία.

 Σύμφωνα με στοιχεία, πέρυσι είχε υπάρξει εξωδικαστική συμφωνία μεταξύ επιχείρησης και εργολάβου για εξόφληση σε δόσεις του χρέους ύψους περίπου 200.000 ευρώ, η οποία προέβλεπε ότι η τελευταία δόση θα έπρεπε να εξοφληθεί τον Μάρτιο του 2015.

Η σημερινή διοίκηση των σφαγείων που είχε εξοφλήσει και την προηγούμενη δόση προχώρησε στην εξόφληση και της τελευταίας δόσης απαλλάσσοντας τα σφαγεία από ένα βάρος που τα ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια και παράλληλα απαλλάσσοντας και τον τότε πρόεδρο της επιχείρησης  κ. Κώστα Γιώτα.

Με αφορμή την εξόφληση και της τελευταίας δόσης ο πρόεδρος της ΔΕΣΠΤΑ Ανδρέας Ντάμτσιος, σε δήλωσή του ανέφερε ότι: «Η νέα δημοτική αρχή και η διοίκηση των σφαγείων έχοντας βάλει ως προτεραιότητα το νοικοκύρεμα των σφαγείων προχώρησε στην εξόφληση του χρέους προς τον εργολάβο, έκανε ρύθμιση του χρέους προς την τράπεζα, βάζοντας την επιχείρηση σε μία αναπτυξιακή τροχιά.

Επιπλέον υλοποιώντας τη δέσμευσή της, απάλλαξε νωρίτερα από τη συμβατική υποχρέωση και τον τότε πρόεδρο των σφαγείων από ένα βάρος που είχε επωμιστεί. Ελπίζουμε να αναγνωριστεί η προσπάθειά μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass