Ζ. Γρηγορίου: η Ν.Δ. παραδοσιακά η παράταξη που στήριξε τους αγρότες

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2015 1:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:45

"Η ξεκάθαρη και χωρίς αστερίσκους ευρωπαϊκή προοπτική της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μονόδρομο και για τους χιλιάδες αγρότες στο νομό της Λάρισας, αφού άπαντες πλέον αναγνωρίζουν ότι η ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα είναι συνδεδεμένη αφενός με τον ευρωπαϊκό κορβανά και αφετέρου με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που διαχρονικά στηρίζει γεωργούς, κτηνοτρόφους και αλιείς.

Τα παραπάνω σημείωσε μεταξύ άλλων, περιοδεύοντας σε κατ' εξοχήν αγροτικές περιοχές όπως το Συκούριο και η επαρχία Φαρσάλων, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Γρηγορίου.

"Όλοι γνωρίζουν πως πέραν τα όποια ανθρώπινα λάθη και τις αστοχίες που αναμφίβολα θα έχουν γίνει, η Νέα Δημοκρατία ήταν εκείνη που αρχικά έθεσε την πατρίδα μας σε ευρωπαϊκή τροχιά και στη συνέχεια έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες να δουν το εισόδημά τους να στηρίζεται μέσα από τις κοινοτικές ενισχύσεις. Οι Έλληνες και οι Λαρισαίοι αγρότες λοιπόν, ξέρουν καλά πως ειδικά σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τα χρήματά τους, τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις. Κανείς δεν δύναται να θέτει σε αμφιβολία την παρουσία της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση" σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γρηγορίου επανέλαβε την ξεκάθαρη κυβερνητική δέσμευση πως δεν πρόκειται να φορολογηθούν οι επιδοτήσεις των αγροτών, ενώ τέλος στάθηκε και στην πρόσφατη  απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να καταβάλλει αποζημιώσεις ύψους 33 εκ. ευρώ σε παραγωγούς ροδάκινου και νεκταρινιών στην περιοχή της Λάρισας αλλά και άλλων οκτώ νομών της χώρας, καταλήγοντας πως  "η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έδωσε μία ακόμη μάχη και κατάφερε να φέρει 33 εκατομμύρια ευρώ σε χιλιάδες αγροτικές οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη".

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass