ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Γυναικείες γεύσεις Αργυροπουλίου

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2016 10:00

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο»)

Πoλλοί οι συντελεστές για την επιτυχία της 1ης Γιορτής Γεωργοκτηνοτροφίας Τυρνάβου με διοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τυρνάβου και συνδιοργανωτές φορείς και συλλόγους του χωριού που ήταν ο Αγροτικός Σύλλογος Αργυροπουλίου - Λυγαριάς, ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος του χωριού, ο Σύλλογος Αρβαντοβλάχων καθώς επίσης οι σύλλογοι γυναικών και γονέων και κηδεμόνων Αργυροπουλίου. Από πλευράς Δήμου Τυρνάβου την ευθύνη είχαν οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Κουλιός και Γιώργος Μπανταβάνης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αργυροπουλίου κ. Χρήστος Κουτίνας.

Ήταν μια προσπάθεια ανάδειξης της κτηνοτροφίας και της γεωργίας η οποία έχει έντονη οικονομική σχέση με την περιοχή και στηρίζει την τοπική οικονομία στο Αργυροπούλι Τυρνάβου.

Εκείνες όμως που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους την τέχνη και το μεράκι της κουζίνας ήταν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αργυροπουλίου, οι οποίες ουσιαστικά ήταν γιαγιάδες, μανάδες, σύζυγοι, συγγενείς των υπολοίπων Αργυροπουλιτών της διοργάνωσης.

Ένα παραπάνω μπράβο τις αξίζει, από τη δημοτική αρχή και ιδιαίτερα από τον δήμαρχο Παναγιώτη Σαρχώση και τους αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Κουλιό και Αργυροπουλίου Γιώργο Μπανταβάνη για την προσφορά τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass