ΟΜΑΔΑ ΑΡΔΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Μας έσωσαν οι βροχές και όχι οι ενέργειες του ΤΟΕΒ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2016 8:59

«Στις βροχές που έπεσαν στις περιοχές της Καρδίτσας και των Τρικάλων, που είχε ως αποτέλεσμα να σταλούν μεγάλες ποσότητες νερού από την περιοχή της λίμνης Πλαστήρα καθώς και στη μεγάλη μείωση των αρδευόμενων εκτάσεων που παρατηρήθηκε φέτος οφείλεται το γεγονός της ομαλής έκβασης της αρδευτικής περιόδου και σε καμία περίπτωση στις προσπάθειες κανενός».

Αυτό υποστηρίζει, με επιστολή της στην «Ε», ομάδα αρδευτών από την περιοχή του Πλατυκάμπου, σχολιάζοντας πρόσφατο ρεπορτάζ και δηλώσεις του προέδρου του ΤΟΕΒ Πηνειού Γ. Λαδόπουλου για την επιτυχή εξέλιξη των ποτισμάτων στον κάμπο.

Όπως αναφέρουν οι αρδευτές του Πλατυκάμπου «μπορεί να είχαμε αίσιο τέλος στη φετινή αρδευτική περίοδο, εκτός από μερικές καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν στις περιοχές Μελίας και Γαλήνης, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα στις αρδευόμενες καλλιέργειες, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ, αλλά η αλήθεια είναι ότι φέτος σταθήκαμε τυχεροί. Σε διαφορετική περίπτωση και επιπλέον με τον ταμιευτήρα του Ομορφοχωρίου εντελώς άδειο (επισυνάπτουμε σχετική φωτογραφία), το νερό στις περιοχές Γαλήνης, μέρος των εκτάσεων Πλατυκάμπου και Γλαύκης, καθώς και της Μελίας θα είχε τελειώσει τέλος Ιουλίου- αρχές Αυγούστου, όπως είχε γίνει και το καλοκαίρι 2014,με ότι επιπτώσεις θα είχε αυτό στις αρδευόμενες καλλιέργειες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass