Περιοδεία στο νομό του Τομεάρχη Αγροτικού της ΝΔ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2016 17:51

Επίσκεψη στο νομό Λάρισας θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ. και βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της επίσκεψης του, όπως ανακοινώθηκε από την ΝΟΔΕ, έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: 8:30 ΤΥΡΝΑΒΟΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ. 9:30 ΤΥΡΝΑΒΟΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΑΣΕΠΟΠ. 10:30           ΛΑΡΙΣΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΘΕΒ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ). 11:15 ΝΙΚΑΙΑ.Δ.ΚΙΛΕΛΕΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ-ΤΟΜΑΤΑΣ. 13:00-15:00  ΦΑΡΣΑΛΑ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΚΚΟΚΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΛΟ. 15:15            ΦΑΡΣΑΛΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ. 17:30 ΑΓΙΑ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ Α.Σ. ΑΓΙΑΣ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΓΡΟ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ. 19:00      ΤΕΜΠΗ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ. 20:30 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: 8:45 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ. 9:30 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ. 10:15  ΛΑΡΙΣΑ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΕΣ ΓΑΛΑ. 11:00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΦΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. 12:00         ΛΑΡΙΣΑ. ΣΥΣΚΕΨΗ ΝΟ.Δ.Ε. ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. 13:30 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. 14:30 ΕΛΑΣΣΟΝΑ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ. ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ & ΤΥΡΟΚΟΜΩΝ. 16:00 ΕΛΑΣΣΟΝΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΩΝ. 17:00 ΕΛΑΣΣΟΝΑ-ΜΗΛΕΑ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass