ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΠΟΡΟΣ- ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Μονόδρομος για ασφαλή προϊόντα

* Αγροτική εκδήλωση στον Συνεταιρισμό Λαρισαίων Αγροτών

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2016 11:22

Για τη σποροπαραγωγή, την καλλιέργεια μηδικής, σιτηρών, καλαμποκιού και οσπρίων ενημερώθηκαν τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών σε εκδήλωση στα γραφεία του συνεταιρισμού με ομιλητή τον γεωπόνο Βασίλη Μιχαήλ.

Στην ομιλία του ο κ. Μιχαήλ μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται για την προώθηση, ανάδειξη και υποστήριξη του Πιστοποιημένου Πολλαπλασιαστικού Υλικού, παραθέτοντας τα οφέλη της χρήσης: Το Πιστοποιημένο Πολλαπλασιαστικό Υλικό είναι ο μόνος δρόμος για ασφαλή, τεχνολογικά άρτια, ιχνηλάσιμη παραγωγή επωνύμου Αγροτικού Προϊόντος. Η σποροπαραγωγή σαν δραστηριότητα, μόνο οφέλη παρουσιάζει για τον παραγωγό, την αγροτική παραγωγή, το αγροτικό εισόδημα, την Εθνική Ασφάλεια, την διατήρηση της έρευνας και των Φυτογενετικών μας Πόρων, την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την εξοικονόμηση συναλλάγματος και τις εξαγωγές. Οι εδαφοκλιματικές συνθήκες μας είναι ιδανικές για την παραγωγή ποιοτικού σπόρου, που ο μέσος όρος παραγωγής είναι υψηλός με αποτέλεσμα την πολύ καλή πρόσοδο στους παραγωγούς, και σε περιοχές με γόνιμα εδάφη η παραγωγή και η πρόσοδος είναι εξαιρετική. Είναι η καλύτερη επιλογή στην αμειψισπορά ξηρικών και ποτιστικών καλλιεργειών , έτσι ώστε να διατηρεί με υψηλές παραγωγές, την καθαρότητα και την αειφορία των εδαφών. Το όπλο των συνδεδεμένων ενισχύσεων δίνει την δυνατότητα να ωθήσει περαιτέρω τον αγρότη στην χρήση Πιστοποιημένου Υλικού. Η σποροπαραγωγή συνολικά βοηθά την οικονομία με πλήθος τοπικών δραστηριοτήτων στηρίζοντας χιλιάδες παραγωγούς και επαγγελματίες με συναφή επαγγέλματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass