ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Οι Καρποί της Μελίβοιας Γης»

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2016 10:49

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)/ Του Νίκου Γουργιώτη

Η Τοπική Κοινότητα Μελιβοίας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιβοίας «Ο ΟΜΗΡΟΣ», τον Σύλλογο Γυναικών Μελιβοίας, τον Α.Ο. «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ», τον Δήμο Αγιάς και το ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας, πραγματοποιεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου στη Μελιβοία τη 2η γιορτή «Οι Καρποί της Μελίβοιας Γης».

Πρόκειται για μια προσπάθεια να γίνει περισσότερο γνωστό πρωτίστως το κάστανο της Μελιβοίας, αλλά και τα άλλα προϊόντα της, να τονωθεί η επισκεψιμότητα της περιοχής και να ολοκληρωθεί η φετινή συγκομιδή κάστανου με μια γιορτή. Την εκδήλωση στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Το Σάββατο, στις 6:30 μ.μ., εγκαίνια έκθεσης και χαιρετισμοί. Στις 7 μ.μ., ομιλία για το κάστανο από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Νάνο Γεώργιο και στις 8 μ.μ., εμφάνιση χορευτικών τμημάτων. Θα ακολουθήσει γλέντι σε στεγασμένο χώρο στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου, όπου θα λειτουργεί και έκθεση φωτογραφίας με θέμα το κάστανο. Δωρεάν ψητά κάστανα θα προσφερθούν σε όλους τους επισκέπτες.

Την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, θα υπάρχουν δράσεις για παιδιά από το ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας. Στη 1:30 μ.μ., γευσιγνωσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΟΜΗΡΟΣ» και τον Σύλλογο Γυναικών Μελιβοίας. Στις 3 μ.μ., παρουσίαση παιδικού χορευτικού και στις 3:30 μ.μ., παρουσίαση παραδοσιακών χορών του χορευτικού τμήματος ενηλίκων του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας. Θα ακολουθήσει απογευματινό γλέντι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass