ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Συνεδριάζει η Επιτροπή Μπλόκων των αγροτών

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2016 8:17 | Τελευταία ενημέρωση: 30 Οκτ 2016 14:28

Αγωνιστική πρόσκληση στους αγρότες και κτηνοτρόφους της Λάρισας να συμμετέχουν μαζικά στην πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιεί η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στην Νίκαια, απευθύνει η διοίκηση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, η οποία προγραμματίζει ακόμη μέσα στον Νοέμβριο αγωνιστικές παρεμβάσεις σε ΕΛΓΑ-ΟΠΕΚΕΠΕ και επαρχιακές συγκεντρώσεις με μηχανήματα.

Επίσης θα συμμετάσχει στο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας στις 7 το βράδυ, από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Στη σημερινή πανελλαδική σύσκεψη θα συμμετέχουν, σύμφωνα με τους διοργανωτές «όλα τα Μπλόκα και οι Ομοσπονδίες που έχουν τη διάθεση να αντιπαλέψουν την ΚΑΠ της ΕΕ και των κυβερνήσεων, ενώ οι αγροκτηνοτρόφοι και αλιείς θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να υπάρξουν αποτελέσματα με μαζικούς λαϊκούς αγώνες ανατροπής. Είναι ένα ενωτικό κάλεσμα συντονισμού από τον Έβρο ως την Κρήτη που θα οδηγήσει σε μαζικούς αγώνες σε όλη την χώρα διεκδικώντας την επιβίωση των οικογενειών μας και ανάπτυξη των τεράστιων παραγωγικών δυνατοτήτων την χώρας, προς όφελος του λαού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass