Ανανέωση στον Αγροτικό Σύλλογο Τυρνάβου

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2015 14:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:56

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ ( Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Ο κ. Στέλιος Τσικριτσής είναι ο νέος πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, μετά την εκλογική διαδικασία που έγινε την περασμένη  Πέμπτη και την κατανομή αξιωμάτων που ακολούθησε προχθές βράδυ. Με την εκλογική του ο σύλλογος  δίνει  τη σκυτάλη της νέας γενιάς αγροτών να αγωνιστούν  για τα δίκαια του κλάδου.

Τις υπόλοιπες θέσεις στη διοίκηση καταλαμβάνουν οι: αντιπρόεδρος ο Αθανάσιος Χαλκιάς, γραμματέας ο Ιωάννης Μπάκος, ταμίας ο Παναγιώτης – Μάριος Παπράς και μέλη οι Νίκος Μπαντόγιας, Δημήτρης Στούπας και Ιωάννης Δαμασιώτης.

Μετά το τέλος  της συνεδρίασης η νέα διοίκηση σε ανακοίνωσή της σημειώνει τα εξής:

«Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, απευθύνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους αγρότες, τους καλεί να πρωτοστατήσουν μαζί του σε όλα τα ζητήματα επιβίωσης, που πρέπει να διεκδικήσουν για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο. Ωστε να διαφυλάξουμε ότι κερδίσαμε από τους αγώνες μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, που βάρβαρα θέλουν να μας αφαιρέσουν μέσω της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τους καλούμε σε αγωνιστική επαγρύπνηση, γιατί είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι, κανένας δεν μας χάρισε ποτέ τίποτα. Ότι κερδίσαμε, το κερδίσαμε μέσα από τη συσπείρωσή μας στους Αγροτικούς Συλλόγους και μέσα από τους αγώνες μας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass