Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ

Σε ετοιμότητα οι αγρότες του Τυρνάβου

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2015 0:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:22

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Παρέμβαση κάνει σήμερα ο  Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου, μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον ΑΣΕΠΟΠ Τυρναβου με αφορμή τον παγετό που έπληξε την περιοχή  του το Σάββατο 21 Μαρτίου με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Με επιστολή στην «Ε» η διοίκηση του συλλόγου ασκεί κριτική σε όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη και σημειώνουν:  «Έχουμε να δηλώσουμε ότι ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ σε όλη του την ομιλία αναλώθηκε σε μια φιλοσοφική κουβέντα περί ανέμων κ υδάτων, με βασικό στοιχείο την αναφορά του στον τρόπο λειτουργίας του οργανισμού λέγοντας μας ότι  «καλώς»  πράττουμε και πληρώνουμε τις εισφορές εμπρόθεσμα στον φορέα του ΕΛΓΑ αφήνοντας μας αναπάντητα βασικά ερωτήματα της σημερινές μας συνάντησης. 

    Ζητάμε  αρχικά την άμεση αποτίμηση της εκάστοτε καταστροφής έτσι ώστε οι παραγωγοί να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα τρέχοντα έξοδα των καλλιεργητικών περιόδων και φυσικά την αποζημίωση της παραγωγής στο 100% χωρίς την παρακράτηση του 30%,25% ή 15%-εννοειται φυσικά ότι οι αποζημιώσεις θα συμπεριλαμβάνουν όλα τα ζημιογόνα αίτια.

Επίσης απαιτούμε από τη σημερινή κυβέρνηση την άμεση αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ  καθώς επίσης και την αλλαγή του σε δημόσιο φορέα.

   Κλείνοντας καλούμε όλους τους αγρότες σε ετοιμότητα για την άμεση λύση των προβλημάτων μας , καθώς είναι γνωστό σε όλους  ότι ποτέ δεν μας χαρίστηκε τίποτα. Ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε μέσα από τους αγώνες μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass