ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑΡΡΟΪΚΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ

Συνάντηση Κόκκαλη - Παρλίτση

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2015 8:57

 

 

Συνάντηση είχε χθες το μεσημέρι στον Αμπελώνα ο βουλευτής ΑΝΕΛ νομού Λάρισας και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του κινήματος κ. Βασίλης Κόκκαλης με τον πρόεδρο των Κτηνοτρόφων Αμπελώνα και μέλος του Δ.Σ. ΠΕΚ., κ. Ζήση Παρλίτση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα προβλήματα που αφορούν στον κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας, και ειδικότερα συζητήθηκε διεξοδικά το πρόβλημα των κτηνοτρόφων με τους βοσκότοπους και κατά συνέπεια με την ΚΑΠ που δημιουργεί νέα μεγάλα προβλήματα εξ αιτίας του καθορισμένου πλαισίου από την ευρωπαϊκή νομοθεσία που βάζει νέους και συγκεκριμένους κανόνες.

Ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του κινήματος κ. Βασίλης Κόκκαλης δήλωσε ικανοποιημένος για την έγκαιρη χορήγηση των εμβολίων για τον καταρροϊκό πυρετό στους κτηνοτρόφους και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η σημερινή μας συνάντηση ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και ουσιαστική. Κατεύθυνσή μας είναι η επιτάχυνση της διαδικασίας συγκέντρωσης και συγκεντροποίησης της κτηνοτροφίας, δεδομένου ότι στηρίζουμε με κάθε μέσο και τρόπο την τόνωση του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας. Με τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις μας, αλλά και με τη συνεργασία μας με τον αγροτικό-κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας επιδιώκουμε στις σημερινές δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, όχι απλά να στηρίξουμε την αγροτική ανάπτυξη αλλά και να συμβάλουμε ώστε να καταστεί ένας από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass