Η πίτα παραγωγών του Α.Σ. «Κίσσαβος»

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2018 22:05

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγιάς «Κίσσαβος».

Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο συσκευαστήριο του συνεταιρισμού, παρουσία των πολλών συνεργαζόμενων παραγωγών της περιοχής που τον απαρτίζουν και φυσικά όλων όσοι δουλεύουν καθημερινά σ’ αυτόν με μοναδικό σκοπό την προώθηση των εξαιρετικών προϊόντων της Αγιάς στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά.

Ευχές για τη νέα χρονιά εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου έδωσε ο κ. Ζέικος Γιώργος, ευχαριστώντας παράλληλα όλους αυτούς που καθημερινά μοχθούν και παλεύουν, όπως είπε, για να ευοδωθεί η προσπάθεια στήριξης των παραγωγών που ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν.

«Είναι ένας διαρκής και επίπονος αγώνας» τόνισε και, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε «Θέλουμε να δώσουμε αξία στα προϊόντα μας, να τα κάνουμε γνωστά στις αγορές και να δημιουργούμε χρόνο με τον χρόνο προϋποθέσεις που θα αποδώσουν. Θέλουμε να πείσουμε, τόσο τις αγορές μας, εσωτερικού και εξωτερικού όσο και τους παραγωγούς μας στην Αγιά ότι παράγουμε και διακινούμε ποιοτικά προϊόντα που αξίζουν μια καλή θέση στα ράφια της αγοράς. Βελτιώνουμε την ποιότητα υιοθετώντας καινοτόμες μεθόδους, σφυγμομετρούμε την τάση της αγοράς και ανταποκρινόμαστε με νέες καλλιέργειες που χωρίς τη γνώση μέσα από τον συνεταιρισμό θα διστάζαμε να εφαρμόσουμε. Ο συνεταιρισμός μάς δίδαξε, μάς έπεισε, μάς απέδειξε ότι είναι αναγκαίο εργαλείο για να προχωρήσει το αγροτικό επάγγελμα. Στην Ευρώπη το 6070% της παραγωγής κινείται μέσω οργανώσεων και συνεταιρισμών. Στη χώρα μας το ποσοστό βρίσκεται στο 69%. Αυτό από μόνο του πρέπει να μας προβληματίσει και να μας κάνει να σκεφτούμε ότι κάπου πρέπει να κάνουμε λάθος. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος, αλλά αν σκεφτεί κανείς τον στόχο, όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», γιατί από το ξεκίνημά μας βρίσκεται πάντα κοντά μας αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες μας και κοινοποιώντας τα προβλήματα που έχουμε σαν Αγιώτες παραγωγοί».

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass