Συντηρήσεις αγροτικών δρόμων στον Τύρναβο

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2019 22:06
Αγροτικός δρόμος πριν και μετά τις παρεμβάσεις του Δήμου Αγροτικός δρόμος πριν και μετά τις παρεμβάσεις του Δήμου

Ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες συντήρησης και διάνοιξης των αγροτικών δρόμων στις αγροτικές περιοχές του Δήμου Τυρνάβου. Οι εργασίες είχαν διακοπεί το προηγούμενο διάστημα λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού.

Οι παρεμβάσεις αφορούν αγροτικούς δρόμους σε περιοχές στον Αμπελώνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίου Θωμά. Αμέσως μετά θα γίνουν βελτιώσεις και διανοίξεις στην περιοχή Μαυρόλιθου και στη συνέχεια στις αγροτικές περιοχές του Δαμασίου ικανοποιώντας πάγια αιτήματα των αγροτών του χωριού. Νωρίτερα έγιναν συντηρήσεις και διανοίξεις σε αγροτικές περιοχές της Ροδιάς, με διακοπή ώστε τα μηχανήματα να ασχοληθούν με τις διανοίξεις δρόμων εντός των οικισμών από τα χιόνια.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Κουτσοδήμο, μετά το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου και συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 2018 και μέχρι σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης σε όλους τους αγροτικούς δρόμους που αντιμετωπίζουν προβλήματα, στοχευμένα, ώστε ακόμα και τον χειμώνα με βροχές και άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τυρνάβου να μπορούν απρόσκοπτα να πηγαίνουν στις καλλιέργειές τους και να κάνουν τις αγροτικές εργασίες.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσοδήμο το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στο ότι μετά τις χιονοπτώσεις και τις βροχοπτώσεις οι δρόμοι έχουν «σπάσει», ακόμα και εκείνοι που συντηρήθηκαν.

Επίσης μέριμνα υπάρχει και για τον κτηνοτροφικό κόσμο και ειδικά για τη συντήρηση δρόμων προς απομακρυσμένα ποιμνιοστάσια.

Ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι κάποιοι ανεξέλεγκτα και χωρίς ευαισθησία πετούν σκουπίδια στα αποστραγγιστικά αυλάκια με αποτέλεσμα αυτά να δημιουργούν κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων φράγματα και τα νερά της βροχής να μην μπορούν να αποστραγγιστούν.

Τέλος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τυρνάβου καλεί για άλλη μια φορά τους πολίτες που έχουν μεγάλους όγκους σκουπιδιών να μην τα πετούν στα αυλάκια αλλά να επικοινωνούν με τον Δήμο, στο Αμαξοστάσιο στο τηλέφωνο 24920 -24 349 ώστε συνεργείο του Δήμου να απομακρύνει τα σκουπίδια.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass