Ενημερωτικές ημερίδες στο πλαίσιο της Agrothessaly

ΜΕ ΘΕΜΑ «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΦΥΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ»

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2019 15:29

Επιτυχία σημείωσαν οι ενημερωτικές ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν σε Ελασσόνα και Αγιά στο πλαίσιο της 12ης Πανελλήνιας Εκθεσης για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία Agrothessaly που διοργανώνεται από τον Δήμο Λαρισαίων και τη ΔΕΘ HELEXPO (από 28/2 έως 3/3 στη Λάρισα).

Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους Δήμους Ελασσόνας και Αγιάς αντίστοιχα και είχαν ως θέμα «Ενεργειακές Κοινότητες και Ευφυής Γεωργία». Στις ημερίδες οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις δυνατότητες που δίνει στον τομέα της βελτιστοποίησης της παραγωγής και τη μείωση του κόστους παραγωγής η ευφυής γεωργία και οι ενεργειακές κοινότητες.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση της Ελασσόνας απηύθυναν ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου και στην εκδήλωση της Αγιάς ο αντιδήμαρχος Βασίλης Σμυρλής. Επίσης από την πλευρά των διοργανωτών μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων εντεταλμένος για την Agrothessaly Παν. Νταής και ο γενικός διευθυντής της ΔΕΘ – HELEXPO Αλ. Τσαξιρλής.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, Βαγγ. Χριστοφόρου ο οποίος μίλησε για την ανάπτυξη της έρευνας με τεχνολογίες Αιχμής και ο διευθυντής Ανάπτυξης Greensesco, Δημ. Κόλλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στους τρόπους βελτιστοποίησης της ποσότητας και της ποιότητας παραγωγής επιλεγμένων αγροτικών προϊόντων, στην βέλτιστη μεταποίηση, τυποποίηση κ.α.

Τέλος για εφαρμογές ευφυούς γεωργίας μίλησε ο Business Development Manager Future Intelligence, Χάρ. Μωυσιάδης. Ανάλογες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Κιλελέρ (αμφιθέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Nίκαιας, 7 μ.μ.) μεθαύριο Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, στον Δήμο Φαρσάλων (Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, 7 μ.μ.), την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, στον Δήμο Τυρνάβου (Εμμανουήλειο Πνευμ. Κέντρο Τυρνάβου, 7 μ.μ.) την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου και στον Δήμο Τεμπών την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου (Αίθ. Δημοτικού Συμβουλίου, Μακρυχώρι 7 μ.μ.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass