Οι Νέοι Αγρότες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2019 16:07

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας συναντήθηκε το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, το οποίο περιέγραψε την κατάσταση της αγροτικής οικονομίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνική ζωή της υπαίθρου.

Οι νέοι αγρότες ενημέρωσαν τον κ. Παυλόπουλο για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από την οργάνωση, κυρίως προς την κατεύθυνση της δικτύωσης, εκπαίδευσης και κατάρτισης των αγροτών της χώρας, καθώς έχουν υποβάλει προτάσεις τόσο σε φορείς του δημοσίου όπως ο ΕΛΓΟ-Δήμητρα, όσο και μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων και σε συνεργασία με ιδιωτικούς φορείς. Τόνισαν επίσης τη σημασία της εγγραφής και συμμετοχής της ΠΕΝΑ στην Ευρωπαϊκή Οργάνωση Νέων Αγροτών, και την επιτυχία του ετήσιου συνεδρίου της ΠΕΝΑ που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Λιβαδειά.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση της Ελληνικής υπαίθρου και της χώρας γενικότερα, συζητώντας και τα κύρια προβλήματα του αγροτικού τομέα, όπως οι φορολογικές και λοιπές επιβαρύνσεις, η αδυναμία εύρεσης εργατών γης, και η δυσμενής κατάσταση στην κτηνοτροφία ιδίως με τις χαμηλές τιμές αιγοπρόβειου γάλακτος.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΕΝΑ κ. Θ. Βασιλόπουλος, ο Φαρσαλινός αντιπρόεδρος Ν. Παυλονάσιος, ο γενικός γραμματέας Στ. Βογιατζής, ο ειδικός γραμματέας Π. Αλεξανδρόπουλος και ο σύμβουλος Σ. Κουτσομήτρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass