«Τρέχουν» οι προθεσμίες για την «ανάπτυξη μικρών εκμεταλλεύσεων»

ΕΩΣ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 14.000 ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2019 15:24

Περιθώριο έως τις 13:00 της 25ης Ιουνίου έχουν για να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόµενοι για το Μέτρο 6.3 «Ανάπτυξη Μικρών Εκµεταλλεύσεων», µετά από παράταση που δόθηκε.

Οι δικαιούχοι που θα ενταχθούν λαμβάνουν ποσό ενίσχυσης ίσο με 14.000 ευρώ το οποίο καταβάλλεται σε δύο δόσεις με το 70% να πληρώνεται αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης έντασης, ενώ η δεύτερη και τελευταία δόση θα καταβάλλεται εντός πέντε ετών από την ένταξη με προϋποθέσεις την ολοκλήρωση του επιχειρηματικού σχεδίου και την επίτευξη των συναφών δεσμεύσεων και υποχρεώσεων.

Στόχος του Υπομέτρου 6.3 είναι οι μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις, μεγέθους παραγωγικής δυναμικότητας (εκφρασμένη ως τυπική απόδοση) από 5.000 ευρώ έως 7.999 ευρώ, να αναπτύξουν περαιτέρω τις γεωργικές τους δραστηριότητες (τουλάχιστον κατά ποσοστό ίσο με 15%). Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ατομικό αγροτικό εισόδημα από 0,01 ευρώ έως 3.000 ευρώ και συνολικό οικογενειακό εισόδημα έως και 15.000 ευρώ. Σημειώνεται πως η υποβολή των αιτήσεων στήριξης πραγματοποιείται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) (http://www.ependyseis.gr). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή που αναρτώνται στο ΠΣΚΕ πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέχρι και την τελευταία ημέρα της υποβολής αιτήσεων στήριξης. Επίσης, τονίζεται ότι από τις 26 Ιουνίου 2019 έως και τις 15 Ιουλίου 2019 ο φυσικός φάκελος υποψηφιότητας υποβάλλεται εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) του τόπου μόνιμης κατοικίας του αρχηγού της γεωργικής εκμετάλλευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass