Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Συζήτησαν για Ομάδες Παραγωγών

Από την επίσκεψη του κ. Κόκκαλη στα Δένδρα Τυρνάβου

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2015 8:11

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Στο πλευρό των αγροτών ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Αυτή τη φορά συναντήθηκε με το προεδρείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δένδρων «ΓΑΙΑ ΦΡΟΥΙΤ» στα Δέντρα. Παράλληλα είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δένδρων κ. Χρήστο Τασιούλα όπου συζήτησαν γενικότερα προβλήματα των αγροτών της περιοχής, αλλά και θέματα σχετικά με την αναγκαιότητα σύστασης ομάδας παραγωγών με λιγότερα μέλη, έτσι ώστε να είναι δυνατή η ένταξη αυτής σε επιχειρησιακό πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί συνάντηση του Λαρισαίου βουλευτή με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Π. Σγουρίδη στον οποίο τέθηκε αναλυτικότερα το θέμα για να προωθηθεί στο υπό διαβούλευση Σχέδιο Νόμου, το οποίο κατεβάζει τον απαραίτητο αριθμό μελών για τη σύσταση Ο.Π. από τα 40, που ισχύει σήμερα, στα 10 μέλη.

Μετά τη συνάντηση ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και τομεάρχης Αγροτικού του κόμματος κ. Βασίλης Κόκκαλης τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό των παραγωγών σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής, δεσμευόμενος ότι οι επαφές θα συνεχιστούν προς την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης και δήλωσε τα εξής:

«Σαφώς πρόκειται για μία θετική εξέλιξη για όλους τους παραγωγούς, καθώς σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τον πρωτογενή τομέα, η κυβέρνηση οφείλει να σταθεί στο πλευρό των παραγωγών με κάθε τρόπο, ανοίγοντας ορίζοντες που θα οδηγήσουν τη χώρα στην ανάπτυξη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass