Πληρωμές 2ης εκκαθάρισης για νιτρορύπανση

Ενστάσεις μέχρι σήμερα για τα Βιολογικά

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2021 13:00

Μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ολοκληρώθηκε ο υπολογισμός πληρωμών 2ης εκκαθάρισης για το έτος εφαρμογής 2020 και για τη Δράση 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα».


Το ποσό ανέρχεται σε 29.537 ευρώ πανελλαδικά και τα ποσά έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς των παραγωγών. Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στους αναλυτικούς πίνακες με τα στοιχεία του υπολογισμού της πληρωμής τους με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών στη διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου. Κατά των αποτελεσμάτων πληρωμής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 16 της ανωτέρω Απόφασης, οι δικαιούχοι δύνανται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή στην ανωτέρω διαδικτυακή εφαρμογή που υποστηρίζει το Μέτρο, αρχής γενομένης την Παρασκευή (9/7/2021) και εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, δηλαδή έως και την Πέμπτη 22 Ιουλίου.
*Εως 12 Ιούλη ενστάσεις στα Βιολογικά για 2η εκκαθάριση Σεπτέμβρη
Περιθώριο μέχρι σήμερα Δευτέρα 12 Ιουλίου έχουν οι δικαιούχοι Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας προκειμένου να υποβάλουν τις ενστάσεις τους επί της πρώτης εκκαθάρισης του Μέτρου 11, που έγινε την περασμένη εβδομάδα, για να ελεγχθούν και να συμπεριληφθούν στην παρτίδα της δεύτερης εκκαθάρισης από... Σεπτέμβρη και μετά. Μαζί στη δεύτερη εκκαθάριση και όσοι είχαν προβλήματα με τους φορείς πιστοποίησης και όλοι όσοι για οποιονδήποτε λόγο δεν πληρώθηκαν αυτό το διάστημα. Άλλωστε από τις αποφάσεις με τις εγκεκριμένες πιστώσεις για τα Βιολογικά υπάρχει υπόλοιπο περί τα 25 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass