Η ΔΑΟΚ για κατανομή επιλέξιμων βοσκοτόπων

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2021 18:26

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους ότι έχουν καταρτιστεί οι καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2021 και γι’ αυτό καλούνται στα γραφεία της Υπηρεσίας να λάβουν

γνώση ενυπόγραφα για την ισχύουσα κατανομή έτους 2021 και όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση χωροταξικής ανακατανομής για το έτος 2021. Όσοι αποδέχονται την κατανομή ως έχει, δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια.
*Ακόμη η ΔΑΟΚ ενημερώνει τους γεωργούς και κτηνοτρόφους που συμμετείχαν στην Πρόσκληση 5660/3-11-2020 του Μέτρου 3: «Συστήματα ποιότητας γεωργικών προϊόντων και τροφίμων» (Βιολογικής Γεωργίας) πως μετά από την αξιολόγηση και τον έλεγχο των ενστάσεων, το ΥΠΑΑΤ οριστικοποιεί και δημοσιεύει τις αποφάσεις ένταξης πράξεων εκείνων που εγκρίθηκαν στο ανωτέρω πρόγραμμα.
Ο κάθε παραγωγός μπορεί με τον κωδικό του αριθμό να λάβει γνώση για τη συνολική του βαθμολογία, τον επιχορηγούμενο προϋπολογισμό και τη λήξη του προγράμματος.
Οι δικαιούχοι οφείλουν καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος να έχουν σε ισχύ σύμβαση πιστοποίησης με αναγνωρισμένο φορέα και να διατηρούν την ιδιότητα του ενεργού γεωργού, όπως ισχύει σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο 3.2 ισόγειο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας (Καλλισθένους και Θεοφράστου) στα τηλέφωνα 2413/511.125-137-134.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass