Στο μπλόκο της Νίκαιας κλιμάκιο του ΜέΡΑ25

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2022 15:10

Στήριξη στους αγρότες και στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν, παρείχε κλιμάκιο του «ΜέΡΑ25», με επικεφαλής τη Σοφία Σακοράφα που επισκέφτηκε το μπλόκο της Νίκαιας χθες το απόγευμα, όπου πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση με τη Συντονιστική Επιτροπή για τα αιτήματα των αγροτών.


Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον συντονιστή της Κεντρικής Επιτροπής Κ. Μπιτσάνη, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Κ. Ντάσκα, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής κ.κ. Θεοδωρόπουλο, Κορομπίλια και αρκετά μέλη της οργανωτικής βάσης του κόμματος στη Θεσσαλία. Ακόμη ανακοινώθηκε ότι ο πρόεδρος Γ. Βαρουφάκης θα επισκεφτεί το μπλόκο της Νίκαιας την Τρίτη.
Σύμφωνα με τα στελέχη του ΜέΡΑ25 «οι αγρότες μας κάνουν μπλόκα και ζητάνε να μην πληρώνουν το τέλος της αναπροσαρμογής για το ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο είναι ένα απίστευτο χαράτσι υπέρ κάποιων συγκεκριμένων εταιρειών που έχουν υπερκέρδη.
Δεν είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή για να μπορέσει ο αγρότης να βάλει μπροστά την αντλία του, να την κινήσει με ηλεκτρικό ρεύμα για να ποτίσει να του το αφαιρέσουμε αυτό; Δεν πρέπει η Κυβέρνηση να καταργήσει τον ΦΠΑ στα λιπάσματα και στις ζωοτροφές;
Πώς γίνεται οι εφοπλιστές να έχουν αφορολόγητο πετρέλαιο και οι αγρότες αυτή τη στιγμή για να βάλουν πετρέλαιο στο τρακτέρ για να καλλιεργήσουν το χωράφι πρέπει να πληρώσουν φόρο;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass