«Υιοί Γ. Γαλίκα»: Αγόρασαν και τα σφαγεία Αγρινίου

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2022 15:22

Σε νέα επένδυση στον χώρο του κρέατος προχώρησε η εταιρεία «Υιοί Γ. Γαλίκα», επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της στη Δυτική Ελλάδα, καθώς αγόρασε το σύνολο των εγκαταστάσεων των Βιομηχανικών Σφαγείων της Ένωσης Αγρινίου. Οι εγκαταστάσεις των Βιοµηχανικών Σφαγείων της

Ένωσης Αγρινίου συγκαταλέγονται στα πλέον σύγχρονα σφαγεία της Δυτικής Ελλάδας. Διαθέτουν τρεις γραμμές παραγωγής (βοοειδή, χοίροι, αιγοπρόβατα) και σφαγή κουνελιών, εναρμονισμένα στα πρότυπα και τις απαιτήσεις της διεθνούς νομοθεσίας. Επίσης, είναι πιστοποιημένα από την ΒΙΟΕΛΛΑΣ για τη σφαγή βιολογικών ζώων. Διαθέτουν μεγάλους χώρους σταβλικών εγκαταστάσεων για την υποδοχή των ζώων, πρόψυξη μετά τη σφαγή και ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης, καθώς και μονάδα βιολογικού καθαρισμού. Πλέον, η εταιρεία «Υιοί Γ. Γαλίκα» διαθέτοντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας, συντήρησης και τυποποίησης κρέατος στη Βέροια και έχοντας εξαγοράσει από το καλοκαίρι του 2020 τα Βιομηχανικά Σφαγεία Λάρισας, εντάσσει στο δυναμικό της μία επιπλέον στρατηγική δομή της εγχώριας παραγωγής κρέατος. Η νέα επένδυση, εδραιώνει περαιτέρω τη θέση της «Υιοί Γ. Γαλίκα» στην ελληνική αγορά και στοχεύει στην ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τρίτες χώρες. Παράλληλα, δίνει ένα μήνυμα στήριξης στους κτηνοτρόφους της Δυτικής Ελλάδας, μιας περιοχής με μακρά παράδοση και τεχνογνωσία στα αιγοπρόβατα και τους χοίρους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass