«Προτεραιότητά μας η βελτίωση των συνθηκών στην αγροκτηνοτροφία»

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2022 16:40

Στην Ολυμπιάδα του Δήμου Ελασσόνας βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Καπετάνος.


Εκεί ο Λαρισαίος πολιτικός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και τις ανησυχίες τους και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους για την τοπική οικονομία και την ανάπτυξη της περιοχής. Επιπλέον, το ζήτημα που κυριάρχησε κατά τη συνάντηση με κατοίκους της Ολυμπιάδας, αλλά και της Καλλιθέας, είναι η ενίσχυση της κτηνοτροφίας και της γεωργίας, ειδικά τη δεδομένη χρονική περίοδο, όπου η ενεργειακή κρίση έχει επηρεάσει δραματικά το παραγωγικό κόστος.
«Επισκέφθηκα το χωριό της Ολυμπιάδας Ελασσόνας και είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, εξαιτίας της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης και του επερχόμενου δύσκολου χειμώνα, αλλά και τις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, οι οποίες θα εξομαλύνουν τη δύσκολη αυτή κατάσταση. Περαιτέρω συνομίλησα με αγρότες και κτηνοτρόφους, ανταλλάξαμε απόψεις για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των παραγωγικών τους δραστηριοτήτων και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, που ήδη λαμβάνει χώρα με σειρά προγραμμάτων προς αυτήν την κατεύθυνση και κατ’ επέκταση για την τόνωση της τοπικής οικονομίας και την ανάπτυξη της περιοχής», επισήμανε σε δήλωσή του ο κ. Καπετάνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass