ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

Ικανοποίηση για τη γενναία ενίσχυση των μηλοπαραγωγών

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2023 15:00

«Στις επερχόμενες εκλογές οι πολίτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στη συνέχιση μιας σταθερής αναπτυξιακής πορείας, ενός δυναμικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας σε όλους τους τομείς, και στην επιστροφή στην αδιέξοδη δημαγωγία, τους πειραματισμούς και την πολιτική αβεβαιότητα. Την οδό της ελπίδας την εγγυάται μόνον η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία. Για να μη ζήσουμε και πάλι επώδυνα και επικίνδυνα πισωγυρίσματα.


Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει επί 3,5 χρόνια ότι μπορεί να υπερνικά τις μεγάλες δυσκολίες, να δίνει τις ορθές απαντήσεις στις πολλές σοβαρές προκλήσεις, να κρατά σταθερά το τιμόνι της χώρας. Κι αυτή η πορεία πρέπει να συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας με κατοίκους της Αγιάς.
Ο Θεσσαλός πολιτικός κατά την επίσκεψή του στην κωμόπολη Αγιάς άκουσε με ικανοποίηση αγρότες να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τη συμβολή του στην επίτευξη της γενναίας ενίσχυσης των μηλοπαραγωγών μέσω του de minimis. Όπως είπε «είναι μια απόφαση που ανακουφίζει οικονομικά τους αγρότες της Αγιάς και αποδεικνύει ότι αυτή η Κυβέρνηση βρίσκεται πάντοτε δίπλα στον κόσμο του μόχθου. Το απέδειξε, άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε διά πυρός και σιδήρου από μια σειρά εξωγενών κρίσεων. Από την πανδημία και τις επιπτώσεις στην οικονομία με τα μέτρα περιορισμού της, μέχρι τον πόλεμο στην Ουκρανία, που είχε ως συνέπεια την έκρηξη των τιμών της ενέργειας, την απειλή επισιτιστικής κρίσης και τα προβλήματα που προέκυψαν με το εμπάργκο. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, χάρη στη συνετή οικονομική πολιτική, κατόρθωσε να στηρίξει εργαζόμενους και επιχειρήσεις, ώστε όχι μόνο να μη χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί από αυτές τις δοκιμασίες.
Σε κάθε περίπτωση, γνωρίζετε ότι όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί, ουδεμία στιγμή στην πολιτική μου δράση δεν παρέλειψα να υπερασπιστώ τις ανάγκες και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών του νομού μας. Δώσαμε μαζί πολλές νικηφόρες μάχες και είμαι βέβαιος ότι θα δώσουμε ακόμα περισσότερες στο μέλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass