Πλήθος κόσμου στην πίτα της ΠΑΚ Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2023 12:00

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, παρουσία πλήθους αγροτικού κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Pueblo coffee-Bar στη Φαλάνη Λάρισας, πραγματοποιήθηκε  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Προοδευτικής Αγροτικής Κίνησης (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, η οποία συνέπεσε και με τα πρώτα γενέθλια της Κίνησης, μιας και έκλεισε έναν  χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή της!


Προλογίζοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος του 23μελούς Δ.Σ. της ΠΑΚ Θεσσαλίας κ. Χρήστος Αθανασιάδης ευχήθηκε για μια παραγωγική χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα, με λιγότερα προβλήματα, με δίκαιες τιμές στα αγροτικά προϊόντα και μείωση του δυσβάσταχτου κόστους παραγωγής.
Όπως επισήμανε ο κ. Αθανασιάδης, η ΠΑΚ Θεσσαλίας αγκαλιάστηκε και πλαισιώνεται από εκατοντάδες αγρότες και ασχολούμενους με τον πρωτογενή τομέα αλλά και γεωτεχνικούς, συμβάλλοντας στην πράξη για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων της ελληνικής γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της αλιείας, προς όφελος των αγροτών και γενικότερα των συντελεστών της αγροτικής παραγωγής.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΚ Θεσσαλίας, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, για τον έναν χρόνο λειτουργίας της, επισήμανε ότι η νέα αγροτική κίνηση, έχει στο ενεργητικό της 43 παρεμβάσεις-δράσεις και δραστηριότητες, με δελτία Τύπου, ανακοινώσεις, επιτόπιες επισκέψεις, αλλά και συμμετοχές σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, δηλαδή, μέσο όρο, περίπου 4 δράσεις ανά μήνα!
Παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Απόστολος Μπίλης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Γελαλής, το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρσάλων Γη, Ματούλα Αϋφαντή, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας κ. Απόστολος Τσακανίκας, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού «Κίσσαβος» Αγιάς, κ. Γιώργος Ζέικος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εργαζομένων ΔΕΗ κ. Κώστας Πράπας κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass