Ξανά στους δρόμους οι αγρότες με τρακτέρ

Μετά από απόφαση πανελλαδικής σύσκεψης που έγινε χθες στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 20 Νοε 2023 13:32

Κινητοποιήσεις με τα τρακτέρ τους τόσο σε Τύρναβο όσο και σε άλλες περιοχές αποφάσισαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη που έγινε χθες Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, για τον περονόσπορο.

Μετά από συζήτηση και αφού ανέπτυξαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες με τον περονόσπορο, αποφασίστηκε η κινητοποίηση την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 12:30 στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου. Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος, ο νέος δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής ως πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, ο πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Χρήστος Τσιτσιρίγγος, ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζος Μαρούδας, εκπρόσωποι συλλόγων από την Ελλάδα και γεωπόνοι. Ο κ. Τσικριτσής ευχαρίστησε τους συλλόγους που συμμετείχαν και δήλωσε όπως και οι υπόλοιποι ομιλητές πως χρειάζονται κινητοποιήσεις ώστε να διεκδικήσουν αποζημιώσεις για τις καταστροφές που έχει επιφέρει ο περονόσπορος. Ο κ. Μαρούδας μεταξύ άλλων τόνισε πως οι αγρότες έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον περονόσπορο χωρίς όμως αποτέλεσμα, πράγμα που αποδεικνύει ότι ήταν μια κατάσταση μη αναστρέψιμη που διέλυσε τις παραγωγές. Γι’ αυτό τον λόγο χρειάζονται οι κινητοποιήσεις για να αποζημιωθούν. Ο κ. Τσιτσιρίγγος ανέλυσε τις κινήσεις που έκανε ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου για να δοθούν αποζημιώσεις και δήλωσε πως στηρίζει τους αγρότες στις κινήσεις τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass