Συλλαλητήριο δεντροκαλλιεργητών στην Ελασσόνα

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2023 13:06

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 12.00 μ., στην Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας, οι Αγροκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ελασσόνας, οι δεντροκαλλιεργητές Δομενίκου, η Ομάδα Παραγωγών κελυφωτών Ένωση Ελασσόνας, ο Σύλλογος Αμπελοκαλλιεργητών - Αμβυκούχων Ελασσόνας και οι καλλιεργητές μήλου και αμπελιών.

Σε ανακοίνωση-κάλεσμα των διοργανωτών αναφέρονται τα εξής: «Συνάδελφοι δεντροκαλλιεργητές, η φετινή χρονιά στην παραγωγή μήλων, αμυγδάλου, καρυδιών και σταφυλιών, αλλά και άλλων καλλιεργειών λόγω των καιρικών συνθηκών, καθώς και ασθενειών, υπέστη σοβαρές ζημιές και σε ορισμένες περιπτώσεις ολική απώλεια. Η ακρίβεια στα εφόδια και στην ενέργεια καθιστά πολύ δαπανηρή την παραγωγή μας στα όρια της χρεοκοπίας. Για μας άλλος δρόμος για την αναπλήρωση του εισοδήματος, αλλά και την αποκατάσταση των περιβολιών μας, πέραν του αγώνα και της διεκδίκησης δεν υπάρχει. Στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας δράσης και αγώνα για τα περιβόλια, της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και με πρωτοβουλία όλων των Δ.Σ. των παραπάνω φορέων, σας καλούμε να πάρετε μέρος ειδοποιώντας και άλλους συναδέλφους. Παράλληλα, καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής να πλαισιώσουν έμπρακτα την διαμαρτυρία μας με δηλώσεις συμμετοχής ή με ανακοινώσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass