«Η Κυβέρνηση «κουνά το μαντήλι» στους αγρότες»

ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2023 15:02

Τη συμπαράστασή της στον αγώνα που δίνουν αγρότες του θεσσαλικού κάμπου, με τα κατά τόπους πραγματοποιούμενα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας τους, εξέφρασε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη και δήλωσε τα εξής:

«Είναι αδύνατο να είσαι πολίτης της Θεσσαλικής γης και να κλείσεις τα αυτιά σου, στην «κραυγή αγωνίας» των καλλιεργητών του τόπου μας. Σήμερα (χθες) ολόκληρος ο αγροτικός κόσμος της Θεσσαλίας είναι «στο πόδι»: στην Ελασσόνα, τα Τέμπη, τη Μαγνησία, την Καρδίτσα, αφού «το ποτήρι ξεχείλισε». Αυτονόητα στεκόμαστε πλάι τους και βοηθάμε στο να γίνουν «ορατά» τα προβλήματά τους από την κυβέρνηση.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο όλης της χώρας και εναντιωνόμαστε στις κυβερνητικές παραλείψεις, στην κυβερνητική αδιαφορία και τα φιλικά «χτυπήματα στην πλάτη», όπως και σε κάθε πολιτική που τους οδηγεί στην εξαθλίωση, αποστερώντας τον τόπο μας από τις πραγματικές παραγωγικές δυνατότητές του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass