Ξεκίνησαν με προορισμό τον Ε-65

* ΟΙ ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ * ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2024 15:21

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Στον Σταυρό Φαρσάλων συγκεντρώθηκαν χθες αγρότες από την επαρχία, όπου λίγη ώρα αργότερα θα ξεκινούσαν με κατεύθυνση προς την Καρδίτσα και τον αυτοκινητόδρομο Ε-65 για να συμμετάσχουν στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Ως σημείο προσυγκέντρωσης των τρακτέρ είχε οριστεί το εκκοκκιστήριο «Καραγιώργος» που βρίσκεται στην περιοχή. Οι αγρότες ζητούν από την Κυβέρνηση μετά και τις τελευταίες καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι κακοκαιρίες του περασμένου Σεπτέμβρη να προβεί σε μια σειρά παρεμβάσεων και ενισχύσεων που θα τους βοηθήσουν να μείνουν στον τόπο και να συνεχίσουν να παράγουν. Λίγο αργότερα αποχώρησαν συντεταγμένα υπό τη συνοδεία περιπολικών του Α.Τ. Φαρσάλων από το σημείο με κατεύθυνση την Καρδίτσα.
Το μέλος της ΕΟΑΣΝΛ και Φαρσαλινός αγρότης Σωκράτης Αλειφτήρας δήλωσε τα εξής: «Τα προβλήματα είναι πάρα πολύ μεγάλα και απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους, γι’ αυτό υλοποιώντας την απόφαση της πανθεσσαλικής επιτροπής οι Φαρσαλινοί αγρότες αποφασίσαμε να κινηθούμε σήμερα (σ.σ. χθες) και να στήσουμε μπλόκο με τους συναδέλφους μας από την Καρδίτσα στον Ε-65. Ζητούμε άμεσα λύση στα προβλήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους από την Κυβέρνηση, ώστε να πάρουμε πίσω τη ζωή μας και να καταφέρουμε να μείνουμε στα χωριά και στα χωράφια μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass