Περιμένουν από πέρυσι αποζημιώσεις

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2024 14:31

Κλίμα έντονης δυσφορίας και δυσαρέσκειας, καθώς και απελπισίας για το «τι μέλει γενέσθαι» έχει προκαλέσει στους παγετόπληκτους αμυγδαλοπαραγωγούς του Δήμου Τεμπών Ν. Λάρισας η καθυστέρηση καταβολής των αποζημιώσεων από τον καταστροφικό παγετό του περσινού Μαρτίου του 2023, καθόσον η ζημιά στις δενδρώδεις καλλιέργειες ήταν ολοκληρωτική. Σε ανακοίνωσή τους οι πρόεδροι της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου, του Αγροτικού Συλλόγου Δ.Ε. Νέσσωνος και Ελάτειας και Συλλόγου Αμυγδαλοπαραγωγών Όσσας, σημειώνουν τα εξής:

«Απαιτούμε ίση και δίκαιη μεταχείριση, όταν γνωρίζουμε ότι σε άλλο νομό έχουν ήδη δοθεί de minimis αποζημιώσεις, όταν μάλιστα για εμάς είναι μία ακόμη χρονιά καταστροφικού παγετού για τις δενδροκαλλιέργειές μας. Αποτελούμε τον κύριο μοχλό της παραγωγικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, έχουμε επέλθει σε δεινή κατάσταση και αδυνατούμε πλέον να ανταπεξέλθουμε οικονομικά στη συνέχιση της καλλιεργητικής διαδικασίας. Υπάρχει κάποιος ΑΡΜΟΔΙΟΣ να μας δώσει απάντηση; Απαιτούμε από όλους τους αρμόδιους φορείς να δώσουν λύση άμεσα - Πληρωμή αποζημιώσεων τώρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass