Συλλαλητήριο με τρακτέρ

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2024 13:01

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αγιάς καλεί φορείς και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Αγιάς να συμμετάσχουν όλοι μαζικά στο αγροτικό συλλαλητήριο με τρακτέρ που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 11:00 .μ., στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην ανακοίνωση:  
«Την Παρασκευή 26 Απρίλη, οι αγρότες του Δήμου μας βγαίνουν ξανά με τρακτέρ στην πλατεία της Αγιάς, διεκδικώντας ενωμένοι όλα αυτά που τους ανήκουν για να μπορέσουν να συνεχίσουν να καλλιεργούν και να παραμείνουν στον τόπο τους.
Η κυβέρνηση με αναλγησία τους εμπαίζει καιρό τώρα ότι τάχα δεν είναι δημοσιονομικά εφικτό, ενώ μοιράζει εκατομμύρια σε εφοπλιστές και εξοπλιστικές δαπάνες εντός και εκτός της χώρας μας. Εφαρμόζει δε πιστά όλες τις πολιτικές της ΕΕ και την ΚΑΠ που σκοπό έχουν το ξεκλήρισμα της αγροτιάς πανευρωπαϊκά. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από την αντίδραση των αγροτών με τις μαζικές και μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις τους στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που ενωμένοι αντιπαλεύουν αυτές τις πολιτικές και την ΚΑΠ. Τα αιτήματα των αγροτών μας είναι δίκαια και αγγίζουν όλους μας. Η παρουσία – συμπαράσταση όλων των φορέων και όλων των κατοίκων επιβάλλεται, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους υπεύθυνους για άμεση ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass