Καρδίτσα: Στην τελική ευθεία η 15η Οικολογική Γιορτή

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2015 19:34

Σε 30 ανέρχονται οι εκθέτες από ολόκληρη τη χώρα που δήλωσαν μέχρι σήμερα συμμετοχή για την Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων, Χειροτεχνίας και Οικολογικών Δραστηριοτήτων που εντάσσεται στα πλαίσια της 15ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας, η οποία ανοίγει τις πύλες, την ερχόμενη Πέμπτη 17 του μηνός. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο άλσος του Παυσιλύπου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 16-9-15.

Η μεγάλη αυτή Γιορτή της οικολογίας, που φέτος έχει επετειακό χαρακτήρα για τα 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας και δράσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οργανώνεται από την ΟικόΣφαιρα με πολλούς άλλους συνδιοργανωτές και χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΑ Δίκτυο.

Εκτός, όμως, από την Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά, η 15η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας περιλαμβάνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στην οποία αφιερώνεται η φετινή Γιορτή.

Καθ ΄ όλη τη διάρκεια της Γιορτής (πρωί και απόγευμα) θα υπάρχει στο πρόγραμμα ένα πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ομιλίες - συζητήσεις, εργαστήρια, οικολογικά και καλλιτεχνικά δρώμενα και δράσεις για τα παιδιά, οι οποίες θα ανακοινωθούν αναλυτικά μεθαύριο Τετάρτη. Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, και ώρα 8.30μ.μ., στο άλσος του Παυσιλύπου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass