Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ»

Γεγονός η πρώτη ιδιωτική λαϊκή αγορά!

* Μαζί με παντοπωλείο και e-shop

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2014 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:53
Η πρώτη ιδιωτική λαϊκή αγορά παραγωγών, το πρώτο ελληνικό farmers market, είναι γεγονός και «κάνει πρεμιέρα» το προσεχές Σάββατο στον Κόμβο Αγίου Στεφάνου, στο 23ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.
Ονομάζεται «Farmers Republic», δηλαδή «Δημοκρατία των Αγροτών», και δημιουργήθηκε από την ομάδα του «Γίνε Αγρότης», της οποίας ηγείται ο επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος.
Σε μια στεγασμένη και πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα 1.200 τ.μ., θα έχουν τη δυνατότητα να πωλούν τα προϊόντα τους Έλληνες παραγωγοί, οι οποίοι θα πληρώνουν ένα μικρό αντίτιμο και θα δίνουν στην εταιρία ένα ποσοστό από τα έσοδά τους.
Η αγορά θα λειτουργεί σε πρώτη φάση κάθε Σάββατο με βιολογικά προϊόντα, ενώ λόγω της ζήτησης που υπάρχει, σε επόμενη φάση θα επεκτείνει τη λειτουργία της σε 2-3 φορές την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη) και με προϊόντα ολοκληρωμένης διαχείρισης. Επισημαίνεται ότι στην αγορά θα διατίθενται μόνο πιστοποιημένα προϊόντα τα οποία θα ελέγχονται από την εταιρία.
Στον χώρο της αγοράς θα λειτουργεί παράλληλα παντοπωλείο, e-shop και διανομή κατ’ οίκον (το παντοπωλείο και το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργούν καθημερινά). Στις προθήκες του παντοπωλείου θα βρίσκονται αρχικά περισσότερα από 200 προϊόντα, ενώ γενικότερα στα ράφια, τα ψυγεία και τους πάγκους του Farmers Republic θα διατίθενται εκλεκτά φρούτα, λαχανικά, τυροκομικά, αλλαντικά, καθώς και κρέας, μέλι, ξηροί καρποί, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, σπιτικά γλυκά, είδη αρτοποιίας και αμέτρητα άλλα διατροφικά αγαθά, εξαιρετικής μόνο ποιότητας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass