Με νέο συλλαλητήριο στέλνουν μήνυμα στον Στουρνάρα

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2014 22:01 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:24

 

Του Γιώργου Ρούστα

 «Αυτό που διαπιστώσαμε από τις επαφές που είχαμε με πολιτικά κόμματα στην Αθήνα είναι πως ασκείται μια πίεση στην κυβέρνηση για να αφήσει τον δρόμο της αδιαλλαξίας και να λύσει τα προβλήματα μας. Έτσι αν και στο αυριανό συλλαλητήριο υπάρξει η λαοθάλασσα της Κυριακής, τότε ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας θα κρατήσει διαφορετική στάση στο μεσημβρινό μας ραντεβού. Γι΄αυτό καλώ όλους τους αγρότες και σύσσωμη την θεσσαλική κοινωνία να εκφράσουν από το μπλόκο της Νίκαιας και όχι μόνο με ανακοινώσεις την συμπαράσταση τους στον αγώνα μας, ο οποίος είναι αγώνας επιβίωσης για μας και για την τοπική οικονομία».

Με αυτά τα λόγια ο Βαγγέλης Μπούτας απηύθυνε το μεσημέρι, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου που έδωσε από σκηνή στο μπλόκο της Νίκαιας, παλαικό προσκλητήριο συμμετοχής στο σημερινό συλλαλητήριο, ενώ ο ίδιος μαζί με τον Γιώργο Νικολόπουλο από τον Παλαμά Καρδίτσας θα βρίσκονται στην Αθήνα και θα συζητούν -μαζί με άλλα μέλη των 27 μπλόκων της χώρας- με τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα για τα αιτήματα τους, με αιχμή του δόρατος το φορολογικό.

Βέβαια ο Καρδιτσιώτης αγροτοσυνδικαλιστής αν και διευκρίνισε πως «το όριο των 20000 ευρώ αφορολόγητο που ζητούν για κάθε οικογένεια συν 5000 για κάθε παιδί είναι διαπραγματεύσιμο», έσπευσε να τονίσει πως «το φορολογικό δεν είναι το μείζον στην φετινή κινητοποίηση των αγροτών

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Κληθείς να σχολιάσει τις προσδοκίες που έχει για την σημερινή συνάντηση με τον κ. Στουρνάρα και κατά πόσο αυτή θα κρίνει το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων, ο Βαγγέλης Μπούτας κράτησε χαμηλούς τόνους, λέγοντας τα εξής: «Αφού λήξει η συνάντηση μας, θα έρθουμε στα μπλόκα, θα ενημερώσουμε τους συγκεντρωμένους αγρότες και την απόφαση θα την λάβουμε όλοι εμείς. Το κάθε χωριό χωριστά και στο τέλος όλοι μαζί. Εξετάζουμε όλες τις μορφές της κινητοποίησης. Από συλλαλητήριο στην Αθήνα, μέχρι πανελλαδικό εορτασμό της επετείου του Κιλελέρ την Κυριακή 9 Μαρτίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass