ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ: Σεμινάρια μελισσοκομίας για αρχάριους

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2014 22:04 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:07

 

Η μελισσοκομία έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης στην χώρα μας, σε μια χώρα με πολύ σπουδαία βιοποικιλότητα και ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες για την ανάπτυξη της. Παράλληλα μπορεί να αποτελέσει μια διασκεδαστική ερασιτεχνική εμπειρία η οποία πολύ άνετα μπορεί να εξελιχτεί σε μια σοβαρή επαγγελματική ενασχόληση.

 Η ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ, αντιλαμβανόμενη την σπουδαιότητα της επιστημονικής κατάρτισης του αυριανού μελισσοκόμου, οργανώνει σεμινάρια μελισσοκομίας για αρχάριους και στοχεύει να αποτελέσει έναν κόμβο γνώσης αλλά και υποστήριξης πάνω σε θέματα μελισσοκομίας για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με ανακοίνωση «Στοχεύουμε μέσου του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+(key action 1) να προσφέρουμε την δυνατότητα εκπαιδευτικών επισκέψεων για ανταλλαγή  τεχνογνωσίας και εμπειριών με άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου (Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία) για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τις οικονομικές δυνατότητες του μελιού που αν συνδυαστεί με ένα καλό μάρκετινγκ μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό μέσο τοπικής ανάπτυξης, συνδυάζοντας τον αγροτουρισμό παράλληλα με τον μελισσοτουρισμό».

 Το σεμινάριο για αρχαρίους θα πραγματοποιηθεί σε ένα τριήμερο (27, 28 και 29 Μαρτίου 2014) και θα παρέχει όλες τις απαραίτητες θεωρητικές αλλά και πρακτικές γνώσεις πάνω σε θέματα  μελισσοκομίας με την συνεργασία της κτηνιάτρου Ελευθερίας Τσαλή εξειδικευμένης σε θέματα μελισσοκομίας και του γεωπόνου – μελισσοκόμου Γιώργου Σαμαρά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 2410 579565,  2410 231700-2. Ηρώων Πολυτεχνείου 211, e-mail: info@aegeas.edu.gr

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass